Nova dokumentarna serija HRT-a „Rijeka moje mladosti” u Art-kinu

Uskoro na HRT stiže Rijeka moje mladosti, dokumentarna serija o glazbenoj i društvenoj povijesti grada, a pretpremijerno se dvije od sedam epizoda prikazuju u Art-kinu u petak, 3. studenog u 20 sati, dok s emitiranjem na HRT1 dokumentarna serija započinje od 5. studenog.

Kino-premijeri će prisustvovati urednica Programskog odjela Kultura HTV-a Lidija Špiranec, producentica Sanja Ivančin, redatelj i koscenarist Davor Borić, urednik i koscenarist Aleksej Pavlovsky te koscenarist ali istraživač i narator Velid Đekić.

Montažu serijala potpisuje Irena Korpes, autor je originalne glazbe Igor Kožić, tonski su snimatelji Srećko Čabraja i Borna Cvitanović, tonsku obradu je napravio Robert Stanić, za rasvjetu su bili zaduženi Ljudevit Fištrić i Damir Staneković, koloriranje Robert Cecelja dok je asistentica redatelja bila Žaklina Komljen.

Ulaz na riječku premijeru dviju epizoda serijala „Rijeka moje mladosti” slobodan je za sve posjetitelje, uz obaveznu rezervaciju mjesta e-poštom na ulaznice@art-kino.org.

#Art-kino #dokumentarna serija #HRT #Rijeka moje mladosti #Velid Đekić

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh