Rambo Amadeus u Pogonu Kulture – nikad viđeni „Tribute samome sebi

Sutra, 8. prosinca u 21 sat, u Pogon Kulture prvi put stiže legenda glazbene scene – Rambo Amadeus. Rambo Amadeus podijelit će s riječkom publikom svoj najnoviji, nikad viđeni show pod nazivom „Tribute samome sebi”. Kako je s Rambom uvijek sve drugačije, ni ovaj tribute nije običan tribute. Nije to ni real tribute, ni bilo kakav sličan tribute, ovdje se radi o 100% 1/1 konceptu tributa.
Svojim šarmom „Tribute-u samome sebi” doprinijet će i Organic Trio i Fiumanka Alba kao član benda. Rambo transformira svoj nastup u glazbeni stand-up za potpuni ugođaj relaksacije i poigravanja sa samim sobom nastavljajući nas beskrajno inspirirati. Možemo očekivati luđački nastup pun interakcije, smijeha i lagodne atmosfere.
Definiran iz njegovog pogleda kao „recept koji omogućuje da se malo poigram sa samim sobom i svojim opusom, ali i s tom izopačenom društvenom praksom u kojoj se originalnim umjetnicima uglavnom odaje zaslužena pažnja i počast tek nakon što ih neumitni biološki zakoni spriječe nastaviti svoj inspirirani i inspirirajući – po pravilu prekasno cijenjen – rad. Budući da smatram sasvim štetnim i glupim pasivno se prepuštati ovom brutalnom procesu, ‘Tribute samom sebi’ je zapravo moj sveti antidot gral, njime rastjerujem duhove estradno-bioloških mehanizama koji vrebaju na svakom koraku.”

Rambo Amadeus i zagrebačka publika voljeli bi da odu u Rijeku

#Fiumanka Alba #Organic Trio #Pogon kulture #Rambo Amadeus #Tribute samome sebi

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh