Susreti s autorima u GKR: Tea Pucceti i Vještice iz pepela

U četvrtak, 22. veljače u 18:00 sati u Gradskoj knjižnici Rijeka autorica Tea Pucceti predstaviit će knjigu „Vještice iz pepela”.

Vještice iz pepela simbioza je dviju tema, spiritualnosti i moderne magije, gledana kroz prizmu osobe koja godinama uspješno kombinira ova dva naizgled nespojiva načina percipiranja i življenja života. 

Autorica nas je prošetala kroz osebujnost spiritualnog modernog doba uz više vrsti magije i divinacija, ali s naglaskom na cjeloživotno učenje putem rada na sebi, uz etiku u životu i praksi, uz poštovanje različitosti te ostalo popraćeno savjetima i smjernicama za osobni magijsko spiritualni rast.

Vještice iz pepela osebujan je primjerak za sve koje zanima bazična magija. Spiritualnost nudi tehnike koje ubrzavaju i olakšavaju shadow work što posljedično donosi zadovoljnije pojedince te kvalitetniju praksu magije. Knjiga je namijenjena svima koje zanima magija, zašto su lunarne faze tako bitne, koje biljke i kojih dana upariti s nekom bojom, zašto metla, kako se radi ritual ‘da mi se vrati’, kako rade vještice, koje tehnike ubrzavaju shadow work ili koji su to rituali da se postigne određeni cilj. Knjiga nudi mogućnost svima da radom na sebi postignu zavidne rezultate u svijetu etera i ezoterije. Pogled sa znanstvenog aspekta sadržaja knjige popratio je renomirani dr. sc. Deniver Vukelić svojom recenzijom.

Prijave za sudjelovanje na susretu s autoricom primaju se na sljedećoj poveznici.

Istaknuta fotografija: Dio korica knjige Vještice iz pepela Tee Pucceti

#Gradska knjižnica Rijeka #književnost #susret s autorima #Tea Pucceti #Vještice iz pepela

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh