Tripsitters party: Krešo i Kisele Kiše i Saša 21

U subotu, 02. prosinca, u klubu Palach, u organizaciji udruge Terra i udruge Ri Rock, a povodom svjetskog dana borbe protiv AIDS-a i mjeseca borbe protiv ovisnosti, s početkom u 20:00 sati, u sklopu zabavno- edukativnog događaja nastupit će Krešo i Kisele Kiše i SAŠA 21.

Nakon prošlogodišnjeg gostovanja na Ri Rock Festivalu riječki punkeri Krešo i Kisele Kiše vraćaju se u Palach . U međuvremenu ova vesela ekipa predstavila se i na Dori sa pjesmom Kme Kme i došla do visokog sedmog mjesta od osamnaest kandidiranih izvođača. Ovaj bend inače prati glas žestokog i veselog punk benda sa tekstovima koji su opjevali dogodovštine iz svakodnevnog života. Od 2007 godina na ovamo na četiri studijska albuma i jednom live albumom snimljenim baš u Palachu našli su se bezvremenski autorski hitovi „Fadila“, „Babo“,„Inače“, „ Dubo“ „ Bože čuvaj Hrvatsku odo ja u njemačku“ i dr. Uz to na svakom albumu našle su se i obrade koje su skoro postale popularnije i od samih originala. Krešo i Kisele Kiše su miljenici riječke publike za čije se koncerte uvijek traži karta više.

SAŠA 21 je boogie punk rock trio iz Pule na čelu sa Saletom Verudom (ex KUD Idijoti). Pioniri žanra koji su sami kreirali. Iako je ideja o bendu začeta negdje početkom ovog stoljeća – sa aktivnim i ozbiljnim radom započelo se tek 2012. Godine 2014. objavili su svoj prvi album (limitirano izdanje, samo na vinilu, PDV/Dirty Old Label), a 2020. završen je drugi album pod nazivom VD – i2 . Inače, ansambl je do sada bio i prilično koncertno aktivan te je nastupao u Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Sloveniji, Austriji i Njemačkoj. Sale i ekipa imaju veliki broj utakmica u nogama i veliki utjecaj na sceni. Prošle godine odsvirali su u Palachu odličan koncert uz legendarne Pankrte.

Istaknuta slika: Krešo i Kisele Kiše na nastupu na Dori

#Krešo i Kisele Kiše #Palach #Saša 2 #Svjetski dan borbe protiv AIDS-a #Tripsitters party

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh