Festival stvaralaštva i postignuća djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom

Danas, 1. prosinca, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održat će se 21. Festival stvaralaštva i postignuća djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom „ i-Fest“. Na 21. i-Festu svoja će glazbena, plesna, dramska i likovna znanja i umijeća prezentirati preko 400 učesnika, djece i odraslih s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom. Voditelji Festivala su Isabella Hujić, Maja Veranič, Biljana Portner, Stjepan Topić i Dražen Turina Šajeta.

Festival se održava u dva dijela; u 11:00 sati nastupit će najmlađi, a u 18:00 sati nastupit će stariji sudionici Festivala.

U sklopu Festivala, u atriju Hrvatskog kulturnog doma, od 10:00 do 18:00 sati održava se izložba radova koje su izradili učesnici festivala.

Na 21. i-Festu sudjeluju: Centar za odgoj i obrazovanje Rijeka, Centar za autizam Rijeka, Udruga za skrb autističnih osoba Rijeka, Društvo multiple skleroze Primorsko-goranske županije, Udruga za sindrom Down – Rijeka 21, Udruga osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Rijeka, Županijska udruga osoba s cerebralnom i dječjom paralizom, Dnevni centar za rehabilitaciju „Slava Raškaj“ Rijeka, Dječji vrtić Rijeka, Dječji vrtić Sušak, Dječji vrtić More, Ekonomska škola Mije Mirkovića Rijeka, Osnovna škola Gornja Vežica, Osnovna škola Kantrida, Centar za rehabilitaciju Fortica, Centar za rehabilitaciju Rijeka, Udruga “… i djeci s ljubavlju” i Modna agencija Glamour Tara.

Ulaz na manifestaciju je besplatan za sve posjetitelje.

Istaknuta slika: vizual 21. Festivala stvaralaštva i postignuća djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom „ i-Fest“

#„ i-Fest“ #21. Festival stvaralaštva i postignuća djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom #HKD na Sušaku #osobe s invaliditetom #osobe s teškoćama u razvoju

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh