Izložba fotografija o Gorskom kotaru

Otvorenje Izložbe o Gorskom kotaru održat će se u subotu, 2. prosinca, u 11:00 sati u Narodnoj čitaonici u Rijeci. Izložene fotografije nastale su na Fotografskom doručku 14. listopada ove godine.

Fotografski doručak organizira Fotosavez Primorsko-goranske županije na temu kulturne i prirodne baštine mjesta u kojem se susret organizira. Dosad su se susreti realizirali u Rijeci, Delnicama, Mrkoplju, Fužinama, Krku, Cresu, Malom Lošinju i Čabru.

Autori sudionici prema vlastitom senzibilitetu i nahođenju istražuju cijeli prostor i ambijent mjesta u kojem se nalaze. Susret je zamišljen tako da na njemu mogu sudjelovati svi fotografski autori, neovisno o statusu i klupskoj pripadnosti.

Na ovakvim projektima cilj je okupiti što više autora, međusobno ih upoznati, razmjenjivati iskustva te time unaprijediti fotografsko stvaralaštvo. Druga važna zadaća susreta ovakvoga tipa je stvaranje fotografske arhive na određenu temu ili arhive određenog područja. Kolektivni fotoizleti mogu utjecati i utječu na autore kako bi što lakše svladali određeni snimateljski problem ili naprosto imali novo iskustvo.

Na susretu od 14. listopada sudjelovali su sljedeći članovi fotoklubova Lošinj, Crikvenica i Rijeka: Darko Stančić, Thea Pavlin, Milica Goluža, Đoko Glušica, Nebojša Anić, Mladen Matunci, Živko Žagar, Jakov Postolović i Borislav Božić.

Istaknuta slika: jedna od fotografija s Izložbe o Gorskom kotaru

#Fotografija #Fotosavez Primorsko-goranske županije #Gorski kotar #Izložba #Izložba o Gorskom kotaru

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh