OTVORENA BOĆARIJA. I PRESS CENTAR ORLANDO RIVETTI

Na Brajdi je u petak otvorena Boćarija.. Sve vas koji možda ne znate o čemu je riječ moramo uputiti u sljedeće: u Parku Eugena Čulinovića na Brajdi postoje četiri joga i Boćarski klub Brajda. Obitavala je tamo i oštarija Boćar, ali već neko vrijeme nije bila niti sjena onoga što je nekad bila, mjesto okupljanja i druženja, mjesto rezervirano za bijeg od svakodnevnih problema, paradiksalno, za bijeg od vreve u srcu grada.

E, sada se i to promijenilo. Sinoć je otvorena Boćarija., zahvaljujući povijesničaru umjetnosti Zlatku Totu, uz Katarinu Podobnik jednom od kustosa Galerije O.K., ovaj prostor na Brajdi dobio je novi smisao i veličinu, što je najvažnije od svega vraćena mu je duša.

Ono što ova Boćarija. ima, a sve druge nemaju, je i maleni press kutak što nosi ime Orlanda Rivettija. Upravo zahvaljujući Orlandovoj energiji Boćarski klub Brajda svojedobno je postao jedan od najuspješnijih boćarskih kolektiva u ovom gradu, jamačno, kako bi to napisao Orlando, opet će to biti.

I, da, Boćarija. je otvorena dan uoči 1. Memorijalnog turnira Orlando Rivetti, upravo tim povodom je i otvorena, dođite i zajedno sa svima nama evocirajte uspomenu na našeg Orlanda. Vrata Parka Eugena Čulinovića širom su vam svima otvorena.

#Boćarski klub Brajda #Brajda #Orlando Rivetti #Park Eugena Čulinovića #Rijeka

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh