Stara škola kreka – iz tame u svjetlo u HKD-u na Sušaku

Nakon rasprodane Cinestar dvorane i Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku u travnju i listopadu prošle godine, predstava Stara škola kreka – iz tame u svjetlo 5. veljače ponovno dolazi u Rijeku, točnije u Hrvatski kulturni dom na Sušaku, a igrat će u 20:00 sati.

Ova monodrama ispričana je preko 280 puta u više od 30 gradova, a ispričana je iz ugla trinaestogodišnjeg dječaka koji dolazi iz stabilne obitelji i koji san da postane najbolji košarkaš svijeta zamijeni prvim jointom. Ovo je priča o pjevaču koji je 18 godina bio ovisan o kokainu i koji se, nakon brojnih pokušaja i padova, ohrabrio ponovno ustati i ustrajati.

Stara škola kreka – iz tame u svjetlo je autobiografska priča o Marinu Ivanoviću – Stoki, hrvatskom reperu, voditelju i showmanu od kojeg su odustali svi osim njegove obitelji.

Ovo je predstava koju treba pogledati svaki teenager, svaki roditelj, pedagog, profesor, poslovnI čovjek, liječnik, psiholog ili psihijatar. Ovo je obiteljska predstava, iako prikazuje i najcrnje trenutke jednog narkomana, ali koju treba pokazati kao svjedočanstvo da uvijek postoji izlaz.

Istaknuta slika: Marin Ivanović Stoka

#HKD na Sušaku #Marin Ivanović Stoka #monodrama #predstava #Stara škola kreka - iz tame u svijetlo

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh