TRAFIK: Predstavnice Grada Rijeke i MMSU-a bile su na premijeri projekta Magdalena, Magdalena

Dragi prijatelji portala ArtKvart,

Zahvaljujemo vam na praćenju našeg projekta Magdalena, Magdalena kojega smo premijerno izveli za javnost 09. kolovoza 2023. godine, u prostoru *Kitchen*, koji je sastavni dio Muzeja Moderne i suvremene umjetnosti (MMSU) u Rijeci.

Nažalost u tekstu “Magdalena, Magdalena: izvaninstitucionalna inicijativa oživjela Art-kvart”, kojega ste objavili na vašem portalu 08. kolovoza 2023. godine potkrala se greška. Naime, na obje predviđene izvedbe bile su prisutne predstavnice Grada Rijeke koji djelomično sufinancira projekt, kao  i predstavnica MMSU-a kao partnera projekta.

Na izvedbi prve večeri 08. kolovoza (koja je nažalost morala biti otkazana zbog problema alarma za dim koji koristimo u izvedbi, a koji se aktivirao i isključio napajanje strujom i nije ga bilo moguće ponovno aktivirati u kratkom roku) bila je prisutna gđa Helena Semion Tatić, voditeljica Pododsjeka za programe kulture Odsjeka za kulturu Grada Rijeke,  te dokumentaristica i zamjenica ravnateljice MMSU-a Diana Zrilić.

Drugoj večeri, 09. kolovoza, kada je premijera uspješno održana prisustvovala je gđa Gordana Paprika Todorović,  savjetnica za književnu i scensku djelatnost u Odsjeku za kulturu Grada Rijeke.

Ljubazno nas molimo da iz profesionalnih razloga objavite ovaj ispravak.

Zahvaljujemo i želimo vam puno uspjeha u radu i veselimo suradnjama u budućnosti.

Umjetnička organizacija TRAFIK iz Rijeke

#Magdalena #TRAFIK

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh