„Trubač uvijek trubi parput” premijerno u HKD-u

Dugo najavljivani film, nova akciona komedija, jedinstvena u Hrvatskoj po činjenici da su glavne uloge ostvarili mladi s poteškoćama i osobe s (in)validitetom, uz pomoć brojnih gostiju, konačno će doživjeti svoju premijeru. U HKD-u, 20. studenog u 19 sati, saznat ćemo kako i zašto Trubač uvijek trubi parput
Mogu li još jednom tajni agenti ‘dobrih sila’ spasiti svijet od uništenja, kakve veze imaju svemirci s rimskim centurionima i Frankopanima?! Što se desi ako nam u svijetu zabrane tonove i glazbu i ako priroda oko nas počne umirati… Mnoga su pitanja postavili vrijedne djevojke i momci iz Spiritovog tima u ‘kabrio vozilima’, a kako su odgovorili na njih – uskoro ćemo saznati. U svemu su im pomogli zanimljivi gosti. U serijalu Agenta 010 se u manjim ulogama pojavljuju Mile Kekin, Asim Ugljen, Šajeta, Krešimir Mišak, Mario Kovač, Lucio Slama i drugi. S obzirom na brojne upite onih koji nisu vidjeli prethodne dijelove serijala, organizatori su odlučili pustiti i ta dva kraća uratka pred glavni, novi film. Naravno, prisutni će biti i glavni glumci i glumice, pa ćete moći zatražiti i autograme, ako vam se sve svidi.
Zbog velikog interesa, film je iz atrija prebačen u veliku dvoranu, mole se svi koji su u kolicima da zbog znane sporosti rampe dođu ranije. Ulaznice je moguće zakazati na www.spirit-ri.hr uz donaciju po vašoj želji, onoliko koliko smatrate da film i projekt vrijede.

#Agent 010 #HKD #Spirit #Trubač uvijek trubi parput

ArtKvart Preporuka

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh