Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Denis Kirinčić: ŽENA NA RUBU…

27 lipnja, 2023 @ 20:00

Žena na rubu…. je satirična monodrama o iznenadnoj sumnji žene koja je dugo godina u sretnom braku. U središtu njenog života je muž i ona je svoj život podredila njemu. Ne zato što je nesposobna ili ne inteligentna, već zato što je to sama željela.
Muž je direktor jedne prestižne firme i omogućava joj lagodan život. No njoj je svaki trenutak s njim dragocjen i važan, i svaki trenutak s njim joj je kao onaj prvi kada su se sreli, a leptirići joj opsjedali tijelo. Njoj je najvažnije ispraćati i dočekivati muža s posla, a svaka sekunda i minuta s njim joj je toliko dragocjena da ih nije htjela kvariti s djecom. Nemaju djecu, TIK-TAK-TIK-TAK…. vrijeme ide i oni baš nisu više mladi….ali se vole isto kao i prvog dana braka.
Crv sumnje počne ju izjedati kada jedne večeri muž poprilično kasni s posla, iako joj je ujutro kada je žurio iz stana rekao da će zakasniti, ali joj nije rekao zašto niti koliko će kasniti.
Čekajući ga pred zidnim satom, brojeći minute i sekunde, uz neprestane razgovore telefonom s prijateljicama koje podupiru njenu sumnju u njegovu iskrenost i vjernost, ona postaje sve nervoznija. Uz lupanje srca, znojenje i smrzavanje, u glavi joj je sve veća zbrka koja je dovodi do ruba. Poduzima različite “drastične mjere” koje izazivaju osmijehe na licu, a u konačnici dovode do komičnog apsurda sve njene postupke, jer muž možda ipak nije činio ono što je ona sumnjala da čini.

Ulaznice se ne naplaćuju, već idu na preporučenu donaciju od min. 7 €. Zbog ograničenog broja mjesta molimo publiku da rezervira svoje mjesto na kirincic.denis@gmail.com i/ili 0915873296.

Nasumičan izbor

Upišite pojam za pretragu ili pritisnite ESC za povratak na stranice

Skoči na vrh